På Agda Lund finns det 11 rum. Agda Lund är en tidigare fruktodling och våra rum bär namn efter de frukter som en gång odlats på gården. Du sover gott hos Ingrid Marie, Alice, Cox Pomona eller kanske Greve Moltke. TV finns i vårt allrum där du också hittar aktuell information om vad som händer på Österlen.

 

Dubbelrum

Dubbelrum med dusch och toalett.
På rummet finns ett mindre bord och en eller två stolar. För den som är morgon- eller kvällspigg finns möjlighet att själv laga en kopp kaffe eller te.

rum_collage_01

 

Fyrbäddsrum

Fyrbäddsrum med dubbelsäng och två bäddar som våningssäng.
På rummet finns ett mindre bord och två stolar. För den som är morgon- eller kvällspigg finns möjlighet att själv laga en kopp kaffe eller te.


 

Trädgårdsrummet

Dubbelsäng och bäddsoffa för totalt fyra personer om så önskas. I detta rummet har ni TV och egen uteplats. För den som är morgon- eller kvällspigg finns möjlighet att själv laga en kopp kaffe eller te. I detta rummet är husdjur välkomna.

Agda Lund-21 hemsidan (kopia)
trädgårdsrummet_hemsida_02-rosared
trädgårdsrummet_hemsida_01-rosared
trädgårdsrummet_hemsida_01-rosared
trädgårdsrummet_hemsida_01-rosared
trädgårdsrummet_hemsida_01-rosared

 

Svit

Vår svit kan du boka om du vill bo med extra utrymme och eget sällskapsrum med TV, och kan även göras till ett fyrbäddsrum. Rummet om ca 15 kvm har extra långa sängar, 2.10 m, två fåtöljer, ett litet skrivbord samt en bäddsoffa för 2 personer om så önskas (400 kr/bädd). Vattenkokare finns med möjlighet att själv laga en kopp kaffe eller te.

 

 

svit_hemsida_03
svit_hemsida_03
svit_hemsida_01_-rosared
svit_hemsida_02_-gulred